Så här kan vi jobba tillsammans

Jag jobbar gärna tillsammans i olika projekt. 

Jag är selektiv med projekt som jag tar mig an. Det måste vara en bra match för oss alla. Speciellt för mina läsare och följare då transparans och ärlighet är väldigt viktigt för mig. 

Det finns många sätt för oss att jobba tillsammans på och mitt mål är självklart att alla iblandade ska vara nöjda och att vi bygger en realtion tillsammans. 

Vi kan jobba tillsammans som:

Matkreatör – Jag stylar och tar bilder, antingen i min egna studio eller där det passar bäst för uppdraget. Det kan vara redaktionellt innehåll, kampanjer eller för reklam. 

Content kreatör – Jag skriver blogg inlägg och copy som passar för just projektet vi jobbar på tillsammans.

Receptkreatör – Jag älskar att skapa nya recept och tänka utanför boxen. Jag finns tillgänglig för att ta fram någonting som passar just ditt brand.

Events – Jag är tillgänglig för att delta i blogg / mat & hälsorelaterade konferenser eller andra pressresor. Mina erfarenheter kommer att delas med mina läsare via min blogg, nyhetsbrev och mina sociala medier.

Om du har andra idéer för oss att samarbeta, så hör av dig till mig! Jag tar gärna fram ett förslag som passar dig och ditt varumärke.