Börja med att sätta ugnen på 180 C° varmluft och lägg bakplåtspapper i en ugnsfast form. (ca 20x30 cm)
Tvätta och ansa rabarbern och jordgubbarna. Skär rabarbern i ca 2 cm tjocka bitar och lägg i en kastrull tillsammans med jordgubbar och apelsinsaft.
När det börjar puttra, tillsätt socker och låt det koka upp. När det kokar tillsätter du maizena och låt det sedan sjuda i några minuter. (tills krämen tjocknar.)
Ställ krämen åt sidan och låt svalna. (Den behöver inte vara kall när du ska använda den.)
Börja med att blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke och ställ åt sidan.
Vispa ägg och socker krämigt och vitt. Tillsätt smöret.
Vispa i mjölk och ta nu en slickepott och vänd i mjölblandningen. Blanda tills du får en tjock smet.
Knip ihop smultoppingen. Smör, florsocker, salt och kokos. Tills du har en smuldeg.
Bred hälften av smeten i formen och på med krämen. Försök att bre ett jämnt lager över hela smeten. Klicka ut resten av smeten över krämen till du har ett jämnt lager. Toppa med smulorna.
Baka i mitten av ugnen i ca 45 minuter.