Sätt din ugn på 175 C/varmluft och 185 C för elektriskt.
Smöra en springform (24 cm) och ställ åt sidan.
Vispa ihop smör och socker i en skål, tills det är vitt och fluffigt.
Tillsätt ett ägg i taget.
Mixa ihop de torra ingredienserna i en annan skål.
Tillsätt vatten i smörmixen, väldigt långsamt.
Tillsätt de torra ingredienserna och vispa med en slickepott, till du har en slät smet.
Häll smeten i springformen och baka i mitten av ugnen i ca 40 min.
Choklad kräm
Smält chokladen över ett vattenbad
Tillsätt vispgrädde, smör och chilli flingor
Låt ganachen svalna i kylskåpet i ca 20 - 25 min. Tillsätt sedan florsocker och cream cheese. Mixa tills du får en slät kräm.
Låt kakan svalna och skär i två halvor. Bred generöst krämen på ena halvan. Lägg sedan den andra halvan ovanpå den med krämen. Bred sedan kräm över hela kakan. Dekorera.