friendships

Hur vi kan jobba tillsammans

Jag lever en hälsosam livsstil och försöker leva så balanserat som möjligt. Jag jobbar gärna med varumärken / företag som delar min syn. Du är varmt välkommen att kontakta mig om du känner att vi skulle kunna arbeta bra tillsammans. 

Jag är selektiv kring det arbete jag tar på mig och kommer endast rekommendera produkter / varumärken som jag verkligen tror på. Förtroendet mellan mig själv och mina läsare är min absoluta första prioritet.

Jag erbjuder en rad möjligheter för oss att jobba tillsammans. Jobbar vi tillsammans lägger jag ner hela min själ i vårt samarbete. Jag tar stor stolthet i uppdrag jag tar mig an och vill att det ska bli så fantastiskt som möjligt. Jag tar uppdrag som  bl.a matstylist, content creator och hälsocoach. 

Matstylist – Jag stylar och tar matbilder i min studio som jag har hemma. Det kan vara redaktionellt innehåll eller en specifik kampanj. Jag stylar även inför fotograferingar, events, reklaminspelningar och tv-produktioner.

Content Creator – Jag skriver blogg artiklar, krönikor och texter till sociala medier.

Receptutveckling: Jag älskar att skapa nya recept och är tillgänglig för att utveckla recept för ditt företag eller varumärke.

Hälsocoach – Jag är utbildad hälsocoach och nutritionist och jobbar framförallt med GROW modellen.

Konferenser / Evenemang: 
Jag är tillgänglig för att delta i blogg / mat & hälsorelaterade konferenser eller andra pressresor. Mina erfarenheter kommer att delas med mina läsare via min blogg, nyhetsbrev och mina sociala medier. 

Om du har andra idéer för hur du vill samarbeta med mig eller om du vill att jag ska anpassa ett innehåll som fungerar för dig och ditt varumärke kontakta mig så jobbar jag fram ett förslag som passar just dig.